Leviitta - mökki Levillä - sisältä

Leviitassa on kolme makuuhuonetta ja vuodepaikkoja ilman vuodesohvaa 13 kpl. Asuintilojen kokonaispinta-ala on 110 neliömetriä ja ne ovat kahdessa kerroksessa. Tilat suovat erillisen sänkypaikan 12 henkilölle.

Majoittujaryhmät ovat olleet keskimäärin 8 hengen kokoisia yhtä vuokrauskertaa kohden. Lasten kanssa on kuitenkin usein ollut 10 hengen kokoonpanoja 2 perheen voimin. Tilat riitävät vielä 12 hengelle, ja näin on myös mitoitettu astiastot sekä muut ruokailuvälineet. Maksimikin on jo muutaman kerran asiakkaiden toimesta testattu, mutta silloin tietoisesti mukavuudesta tinkien.

Oleskelutilat muodostuvat isosta avoimesta olohuoneesta yhdistettynä ruokailu- ja keittiötiloihin. Tilassa on myös avotakka.

Makuuhuoneita on kolme, joista yksi alakerrassa ja kaksi yläkerrassa. Sekä ylä- että alakerrassa on erilliset WC-tilat. Alakerrassa on sauna ja sen yhteydessä iso pesuhuone, joka toimii myös pyykkitupana sekä kuivaushuoneena. 

 

Oleskelutilat - etualalla lisäpöytä neljälle. Varsinainen ruolailupöytä kahdeksalle on kuvan ulkopuolella.
Ruokailuryhmä 8 hengelle
Portaikko yläkertaan - alakerran lapsiportti suljettuna. Entisaikaisen puhelimen ja sen päreisen "äänieriön"takana seinällä pilkottaa tukiasema 150 Mb:n laajakaistalle.
Keittiö
Sauna
Saunan pesuhuone - toimii myös pyykkitupana sekä kuivaushuoneena isommankin joukon tarpeisiin samanaikaisesti.
Yläkerran pienempi makuuhuone - vierekkäiset sängyt - TV
Yläkerran pienempi makuuhuone - kerrossänky
Yläkerran iso makuuhuone - vierekkäiset sängyt - TV
Huoneen oma ulkoparveke rullakaihtimen takana.
Yläkerran iso makuuhuone - kerrossängyt
Portaikon lapsiportti yläkerrassa suljettuna
Alakerran makuuhuone - kerrossängyn alavuode levitettynä. Huoneessa oma TV.

Uusimmat kommentit